Врачани се обединяват в подписка с искане за провеждане на

...
 Врачани се обединяват в подписка с искане за провеждане на
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от Враца: Пазете децата! Не на джендър идеологията в българските училища

 izbori_2023_v1_014

 

Врачани се сплотяват в подписка с искане за осъществяване на народен референдум против тъй наречените „ идеология на третия пол “ в учебните заведения. Въпросът, по който се прави настояването за провеждането на референдум, е: “Подкрепяте ли въвеждане на възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, друг от мъжки и женски, измежду деца и възпитаници в просветителната система на България? ”.

Българска социалистическа партия поддържа изцяло концепцията за референдум и е единствената партия съперник на въвеждането на Истанбулската спогодба от самото й начало. „ Няма да допуснем да сме " родител 1 " и " родител 2 ". Ние сме майки и татковци, желаеме децата ни да са момче и момиче! Точка! ”, съобщи лидерът във Враца Атанас Зафиров.

Той изрече признателност към младежката организация " Младите на Търнак " за поддръжката им в тази борба, като единствено за час младежите от обитаемото място събраха над 100 подписа.
“Всеки, който желае да се включи в подписката, може да се свърже с нас на място в общинските препоръки на Българска социалистическа партия в региона и цялата страна ”, насочи своя апел Зафиров.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР